Algemeen

Algemeen

Bij Trigenio zijn zowel honden, katten, konijnen, knaagdieren, vogels en reptielen welkom. Wij staan als team klaar om deze brede waaier aan diersoorten te behandelen. En dit liefst in optimale omstandigheden. Vandaar dat onze praktijkruimtes voorzien zijn van aangepaste apparatuur (zuurstofvoorziening, endoscopie, RX, echo, bloedanalyse,…). Dit om een zo goed mogelijke diagnose, monitoring en eventuele nazorg mogelijk te maken.

Het team heeft een uitgebreide ervaring in eerstelijns diergeneeskunde, chirurgie, interne geneeskunde en medische beeldvorming. In het bijzonder beschikt onze praktijk over een zeer brede kennis in het behandelen van vogels en exotische dieren. Ook konijnen, knaagdieren en reptielen zijn vaak geziene klanten in de praktijk.

Om op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen op diergeneeskundig vlak volgen onze 4 dierenartsen regelmatig bijscholingen in binnen- en buitenland. Ook onze 3 dierenartsassistentes blijven up-to-date door middel van bijscholingen en lezingen.

Steeds welkom na afspraak, zodat we voldoende tijd kunnen inplannen om jouw huisdier volledig te onderzoeken. 

Keer terug