Voeding

De tijd dat honden gewoon van tafel meeaten, ligt ver achter ons. Tegenwoordig zijn er veel studies gebeurd, die onderzochten wat de juiste voeding is voor een hond. Ze leggen zich toe op het zoeken naar een evenwichtige samenstelling van een hondenvoer, zodat volledig wordt voldaan aan de basisbehoeften van de hond als omnivoor. Deze voedingen bevatten alle essentiële voedingsstoffen in de juiste verhouding, zodat een “onevenwichtige” voeding tot het verleden behoort.

In onze dierenartsenpraktijk bieden we u Hill’s voeding aan, speciaal ontwikkeld door en voor dierenartsen. Hill’s was het eerste bedrijf dat speciale voeding ontwikkelde als hulp in de behandeling van specifieke ziektes en aandoeningen bij honden. Ze hebben hun ervaring tevens ingezet voor de ontwikkeling van de beste dagelijkse voeding voor gezonde honden. Met Hill’s “Science Plan” heeft de firma een gamma ontwikkeld dat voeding heeft voor uw jonge pup, de volwassen hond (zowel kleine, middelgrote, als grote rassen) en de oudere hond (senior). Daarenboven is er nog de “Science Plan VetEssentials” lijn, exclusief verkrijgbaar bij dierenartsen. Deze voeding voor gezonde honden voldoet aan de essentiële gezondheidsbehoeften van uw hond en vermindert daarnaast de vorming van tandplak en tandsteen. Naast de “Science Plan” lijn, bestaat: “Prescription Diet”, waarin een uitgebreid aantal voedingen zijn opgenomen voor specifiek klinische aandoeningen (overgewicht, nieraandoeningen, gastro-intestinale aandoeningen, voedselallergieën en –intolerantie, tandaandoeningen, skeletaandoeningen,…). “Prescription Diet” dient u uitsluitend te gebruiken na advies van uw dierenarts.

In ons dierenartsencentrum werken we voor beide gamma’s van Hill’s voedingen met een spaarkaart. Dit wil zeggen dat u na aankoop van 12 verpakkingen voeding de 13e verpakking gratis krijgt. Deze spaarkaart is onbeperkt geldig.

<naar hoofdpagina honden>