Voeding

<naar hoofdpagina katten>

De tijd dat katten gewoon de restjes van tafel kregen, ligt ver achter ons. Tegenwoordig zijn er veel studies gebeurd, die onderzochten wat de juiste voeding is voor uw huisdier. Ze leggen zich toe op het zoeken naar een evenwichtige samenstelling van een kattenvoer, zodat volledig wordt voldaan aan de basisbehoeften van de kat als carnivoor. Deze voedingen bevatten alle essentiële voedingsstoffen in de juiste verhouding, zodat een “onevenwichtige” voeding tot het verleden behoort.

In onze dierenartsenpraktijk bieden we u HILL’S voeding aan, speciaal ontwikkeld door en voor dierenartsen. Hill’s was het eerste bedrijf dat speciale voeding ontwikkelde als hulp in de behandeling van specifieke ziektes en aandoeningen bij katten. Ze hebben hun ervaring tevens ingezet voor de ontwikkeling van de beste dagelijkse voeding voor gezonde katten.

Met Hill’s VetEssentials heeft de firma een gamma ontwikkeld dat voeding heeft voor uw jonge kitten, de volwassen kat of de oudere kat (vanaf 7 jaar).

Naast de VetEssentials lijn is er “Prescription Diet” waarin een uitgebreid aantal voedingen zijn opgenomen voor specifiek klinische aandoeningen (overgewicht, nieraandoeningen, gastro-intestinale aandoeningen, voedselallergieën, tandaandoeningen, skeletaandoeningen,…).

In ons dierenartsencentrum werken we voor beide gamma’s van Hill’s voedingen met een spaarkaart. Dit wil zeggen dat u na aankoop van 12 verpakkingen voeding de 13e verpakking gratis krijgt (korting van 8%). Deze spaarkaart is onbeperkt geldig.

<naar hoofdpagina katten>